Popis
Keltská morská soľ je získavaná z pobrežných vôd Bretónskeho mora, známeho svojou čistotou a jedinečnou mineralizáciou. Keltská soľ je zbieraná tradičným spôsobom viac než 2000 rokov, pričom sa dodržiavajú prísnosti a zásady tradičného spracovania.
Keltská soľ má spomedzi solí najvyšší obsah prírodného horčíka a stopových prvkov (vyšší obsah než Himalájska soľ) vďaka čomu má unikátnu chuť a hydratačné vlastnosti.
Je vhodná aj pre doplnenie elektrolytov po náročnom fyzickom tréningu či po rannom prebudení na nastolenie elektrolytovej rovnováhy.
Jej nenahraditeľná plná chuť perfektne vyniká pri varení a pečení a slúži aj ako vhodný zdroj elektrolytov pre remineralizáciu vašej pitnej vody, ktorá je prirodzene výrazne demineralizovaná.
Použitie: na pečenie, varenie alebo na účely hydratácie a remineralizácie vody.
Zloženie: 100% morská soľ jemná.
Skladovanie: v suchu, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu, mrazu a vlhkosti.
Krajina pôvodu: Francúzsko.