Popis
Kakaové maslo sa získava lisovaním surovej kakaovej hmoty, ktorú je z nepražených kakaových bôbov Criollo pestovaných v podmienkach ekologického poľnohospodárstva.
Lisovanie sa vykonáva za nízkych teplôt - nedochádza tak k strate dôležitých živín a enzýmov, maslo je tepelne stabilné, obsahuje prírodné antioxidanty, ktoré zabraňujú žltnutiu a uchováva si jemnú vôňu a chuť horkej čokolády.
Klasické využitie pre kakaové maslo je pri výrobe čokolády. Avšak môžeme ich používať aj v kuchyni pri príprave koláčov, dezertov, sušienok, zmrzliny a iných pokrmov. Je tiež výborným prírodným prostriedkom v každodennej starostlivosti o pokožku - zjemňuje a hydratuje pleť a má výborné regeneračné vlastnosti.
Zloženie: 100% BIO kakaové maslo vo forme kúskov
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, pri relatívnej vlhkosti do 65% v uzavretom obale a chráňte pred priamym slnečným žiarením
Upozornenie: Môže obsahovať stopy suchých škrupinových plodov.
Krajina pôvodu: peru
Vlastnosti
Nutričné hodnoty v 100g | |
---|---|
Energetická hodnota [kJ/kcal] | 3750/896 |
Tuky [g] | 99 |
z toho nasýtené mastné kyseliny [g] | 65 |
Sacharidy [g] | 0 |
z toho cukry [g] | 0 |
Bielkoviny [g] | 0 |
Soľ [g] | 0,1 |
Recenzie (0)
Súvisiace produkty
Produkt sa nachádza v týchto kategóriách
Oleje a zdravé tuky • Kávoviny, kakao • RAW a superpotraviny • Paleo • SCD • Prísady na pečenie