Popis
Ryžový sirup je obľúbený pre svoju neutrálnu chuť a všestranné použitie. Dá sa použiť úplne univerzálne, hlavne na pečenie. Vychutnať si ho môžete trebárs s jogurtom a orieškami. Hodí sa na osladenie kaší, nákypov, chrumkavej granoly.
Ryžový sirup je svetlý, tekutejší ako ostatné rastlinné sirupy a má pomerne nízku sladivosť. Hodí sa na studenú aj teplú kuchyňu. Vyrába sa fermentáciou ryže. Jeho najväčšou výhodou je jeho jemné, neutrálne aróma, ktoré neovplyvňuje chuť výsledného pokrmu.
Zloženie: BIO rýžový extrakt
Skladovanie: pri teplote do 25 °C.
Upozornenie: môže obsahovať stopy lepku.
Vlastnosti
Nutričné hodnoty v 100g | |
---|---|
Energetická hodnota [kJ/kcal] | 1370/323 |
Tuky [g] | 0,5 |
z toho nasýtené mastné kyseliny [g] | 0 |
Sacharidy [g] | 79 |
z toho cukry [g] | 59 |
Bielkoviny [g] | 0,9 |
Soľ [g] | 0,36 |