Popis
Víme, co jíme Žák Lenka
Autorka chce čitateľom ukázať, ako môžeme šetriť peniaze, svoje zdravie aj prírodu tým, že maximálne využijeme uvarené suroviny. Zameriava sa hlavne na obilniny. Variť podľa nej môžu ľudia s bezlepkovou diétou, alergici, vegáni, vegetariáni, ale aj všetci, ktorí si chcú spestriť svoj jedálniček. Ak navaríte plný hrniec pšena, pohánky alebo špaldy, ponúka sa možnosť spracovania od hlavných jedál, polievok, nátierok až po dezerty. A to všetko bez glutamanu a iných chemických prísad, bieleho cukru a bielej múky. Je to netradičná kuchárska kniha, píše sa v nej totiž o energii prírody, o jej pôsobení na naše zdravie a autorka ju dokonca pozýva do svojej kuchyne ako neoddeliteľnú súčasť prípravy jednotlivých pokrmov. Nakoniec tu nájdete aj niekoľko rozhovorov: s hercom Jaroslavom Duškom, MUDr. Jánom Hnízdilom, Klárou Jíchovou, ktorá sa zaoberá makrobiotikou a publikuje články o výžive detí a tiež s autorkou Biolenkou, ktorá moderuje pravidelný rozhlasový program o zdravej výžive.
Recenzie (0)
Produkt sa nachádza v týchto kategóriách
Makrobiotika a čínska medicína - päť elementov • Celiakia, histamín