Afty

Choroba je darom stvoriteľa, lebo je nám prostredníctvom toho, o aký problém ide ukázané, že sme sa nestravovali správne a nezmýšľali, či nekonali v súlade s univerzom. Príčinu choroby nájdete pod produktami. Ak na sebe popracujete a zmeníte stravu, choroba sa nemá dôvod viac demonštrovať. Zorientovať sa v informáciách nie je jednoduché a vyžaduje to veľa štúdia. Aby sme Vám to zjednodušili a nemuseli ste za to platiť, na stránke EZOfit sme pre Vás zhrnuli tie najdôležitejšie rady. Systém v ktorom žijeme nemá záujem o zdravých ľudí, preto sa o tom z oficiálnych zdrojov nedozviete.
Produkty, tu zobrazené, Vám pomôžu preklenúť obdobie, než dokážete uskutočniť zmeny.
Zobrazenie 1 až 10 z 10 (1 stránok)
 

Vznik aftov

Príčiny vzniku aftov spočívajú hlavne v zlej kombinácii stravy, záležitosti ústnej dutiny sú až sekundárne.
 

Je to "signál" infikovanej lymfy podčelustných uzlín, ktoré reagujú týmito bolestivými vriedkami na problémy predovšetkým v strave. Opäť musíme v prvom rade uviesť nadmieru tropického ovocia, konzumovaného medzi jednotlivými chodmi dňa, nadmieru zeleniny a intoleranciu na niektoré potraviny, hlavne čaje. Týmto spôsobom stravovania následne trpí hrubé črevo - priečny tračník a zmyslové orgány - sluch, chuť a čuch. Medzi ohrozené orgány môžeme radiť srdce, nadobličky, žalúdok a kožu. 

Psychický rozmer disharmonie predstavuje afty ako "nesplnené túžby", takže človek - jeho vnútorný ovplyvňovatelia - túžia po niektorých činnostiach, avšak ich súčastný nositel ich neplní, pretože o nich nevie. Pri tejto disharmónii sa nezriedka stáva agresívnym, na druhej strane apatickým a nedisciplinovaným. Vytvára si neprirodzený tlak, pod ktorým musí žiť. 

Duchovná príčina ochorenia podľa L.Hayovej spočíva v nevypovedaných jedovatých slovách a obviňovaní.
Pozitívne tvrdenie na odstránenie ochorenia - vo svojom láskyplnom svete vytváram len a len dobro.

Dá sa povedať, že afty niesu čisto dôsledkom konkrétnych činností človeka, ale že najväčšie nebezpečenstvo mimo nich spočíva napríklad v starej (po záruke) bielej múky, ktorá vytvára svojou "kvalitou" podnety k otravným chemickým procesom v lymfe (plesne). 

 

Keby bol človek citlivejší na rôzne znamenia a symboly (čistejší), nemohlo by sa stať, aby požíval jedlo zo starej, energeticky mŕtvej múky.

Knihy o duchovných príčinách chorôb

Ďalšie články o duchovných príčinách chorôb