Popis
Kombucha Cha Cha s levanduľou je vyrábaná z čajovej huby kombucha. Táto kombucha je živý, fermentovaný, prirodzene perlivý osviežujúci nápoj.
Kombucha, tiež známa ako čajová huba nie je v skutočnosti bežná huba, ako ju poznáme. Kombucha je symbiotický útvar tvorený niekoľkými druhmi kvasiniek a baktérii. Má tvar plochého gumovitého svetlo šedého alebo hnedého disku. V Japonsku bola Kombucha známa už 400 rokov n.l. V starej Čine sa ctila čajová huba ako božský dar. V priebehu storočí putoval prírodný osviežujúci nápoj kombuchy cez Japonsko a Rusko až do Európy.
Neobsahuje žiadne konzervačné látky ani farbivá.
Zloženie: nálev z čierneho čaju (50%), čaj z levandule (50%), sacharóza, kvasinkové kultury a mliečne baktérie
Skladovanie: pri teplote do 25°C, po otvorení v chladničke, spotrebovať do 3 dní a chráňte pred priamym slnečným svetlom
Upozornenie: Nepretrepávať, prirodzene perlivý nápoj! Usadenina a sedimentácia mikrovlákien je súčasťou nápoja a poukazuje na kvalitu výrobku.
Krajina pôvodu: Slovenská republika