Víme, co jíme Žák Lenka

18,15€ Bez DPH: 16,50€

Popis

Autorka chce čitateľom ukázať, ako môžeme šetriť peniaze, svoje zdravie aj prírodu tým, že maximálne využijeme uvarené suroviny. Zameriava sa hlavne na obilniny. Variť podľa nej môžu ľudia s bezlepkovou diétou, alergici, vegáni, vegetariáni, ale aj všetci, ktorí si chcú spestriť svoj ​​jedálniček. Ak navaríte plný hrniec pšena, pohánky alebo špaldy, ponúka sa možnosť spracovania od hlavných jedál, polievok, nátierok až po dezerty. A to všetko bez glutamanu a iných chemických prísad, bieleho cukru a bielej múky. Je to netradičná kuchárska kniha, píše sa v nej totiž o energii prírody, o jej pôsobení na naše zdravie a autorka ju dokonca pozýva do svojej kuchyne ako neoddeliteľnú súčasť prípravy jednotlivých pokrmov. Nakoniec tu nájdete aj niekoľko rozhovorov: s hercom Jaroslavom Duškom, MUDr. Jánom Hnízdilom, Klárou Jíchovou, ktorá sa zaoberá makrobiotikou a publikuje články o výžive detí a tiež s autorkou Biolenkou, ktorá moderuje pravidelný rozhlasový program o zdravej výžive.

Recenzie (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Produkt sa nachádza v týchto kategóriách

Makrobiotika a čínska medicína - päť elementovCeliakia, histamín

 Sme na trhu
už od roku 2002

 Doprava zdarma
nad 70€ v SR cez GLS

 Overené zákazníkmi
certifikát od Heureka.sk

 Bezpečný obchod
SSL certifikát