Su-jok - První pomoc na ruce - Park Jae Woo

6,20€ Bez DPH: 5,64€
  • Značka: Eugenika
  • Dostupnosť: Vypredané

Popis

Su-jok - První pomoc na ruce - Park Jae Woo

Su-jok je alternatívna liečebná metóda, ktorá je založená na akupresúre – to znamená, že pri nej ide o stláčanie a masírovanie tzv. reflexných bodov na našom tele. Tieto body ovplyvňujú rôzne vnútorné orgány a časti tela. Keď ich stimulujeme, môžeme veľmi rýchlo odstrániť bolesť a napomôcť samoliečbe.

Na rozdiel od klasickej reflexnej terapie su-jok nepracuje s celým telom, ale len s reflexnými zónami nôh a rúk, a to najmä s prstami.
Táto prehľadná, jasná a stručná praktická príručka vám umožní rýchlo a efektívne využiť akupresúrne body na svojich vlastných rukách a nohách, prípadne pomôcť niekomu inému. Jednotlivé body sú tu prehľadne zobrazené tak, aby sa dali ľahko identifikovať. Popisy a vysvetlenia umožňujú túto príručku používať aj úplným laikom. Uvádzajú sa tu rôzne odporúčania, ako prsty masírovať a zahrievať, a tiež ako používať rôzne doplnkové pomôcky – magnety, semená rastlín a kamene.

Jedná sa o úplne neškodnú a pritom vysoko účinnú, absolútne nenáročnú liečebnú metódu, ktorú sa môže naučiť každý a využívať ju v najrôznejších situáciách. Bez toho, aby ste zakaždým potrebovali doktora či lieky, môžete doslova vziať svoje zdravie do vlastných rúk!

Recenzie (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Produkt sa nachádza v týchto kategóriách

Reflexná terapia, Su jok

 Sme na trhu
už od roku 2002

 Doprava zdarma
nad 70€ v SR cez GLS

 Overené zákazníkmi
certifikát od Heureka.sk

 Bezpečný obchod
SSL certifikát