Popis
Želatína potravinárska číra 200 bloom (pevnosť želatínového gélu) a 30 mesh (hrubosť mletia), na sladké a slané použitie v prášku.
Hovädzia želatina je vhodná na sladké želé, torty, zákusky, krémy, aspik, rôsol. Dá sa použiť aj na výrobu želatínových cukríkov.
Použitie: 25g želatiny rozpustíme v 500ml vody (môže byť ochutená sladidlom, medom, alebo citrónovou šťavou..) alebo v ovocnej šťave. Za stáleho miešania necháme prejsť varom, odstavíme a miešame pokiaľ trochu nevychladne a polotekuté želé vylejeme na koláč
Zloženie: 100% želatína živočíšneho (hovädzieho) pôvodu - potravinárska jedlá.
Skladovanie: na suchom a tmavom mieste
Krajina pôvodu: Brazília
Vlastnosti
Nutričné hodnoty v 100g | |
---|---|
Energetická hodnota [kJ/kcal] | 1436 / 342 |
Tuky [g] | 0 |
Sacharidy [g] | 0 |
Bielkoviny [g] | 87 |
Soľ [g] | 0,29 |