Hraška pikantná zmes na obaľovanie 1kg

6,10€ Bez DPH: 5,08€
  • Značka: Ceria
  • Dostupnosť: Skladom

Popis

Hraška pikantná zmes na obaľovanie 1kg

Hraška je výživná zmes hrachu a bezlepkových obilnín, obsahuje kvalitné bielkoviny a má vysoký obsah vlákniny a antioxidantov.

Vlastnosti Hrašky umožňujú čiastnočne alebo úplne vynechať vajíčka v pokrmoch.

Hraška dodá múčnikom farbu a zvýši ich výživovú hodnotu. S cestom sa bude lepšie pracovať, výsledný pokrm získa na chutnosti a ľahkosti. Nebude sa drobiť, zároveň však nestratí na krehkosti.

Prirodzene neobsahuje: GMO, lepok, cholesterol, glutaman sodný, farbivá, laktózu, konzervanty, vajcia.

Použitie: Hrašku buď jednoducho zmiešame s múkou a cesto ďalej spracovávame obvyklým spôsobom alebo ju najprv zmiešame s tekutinou, necháme cca 10 minút postáť a ďalej postupujem tak, ako sme zvyknutý. Pri druhom spôsobe sa výrazne zvýši účinnosť náhrady vajec v ceste.

Dávkovanie: 20 gramov Hrašky (cca 1 lyžica) namiesto jedného vajíčka alebo 100 gramov Hrašky na 1kg múky (množstvo Hrašky je potrebné vyskúšať podľa typu cesta a použitej múky). V niektorých prípadoch, napr. pri príprave palaciniek alebo kysnutého cesta postačí 15 g Hrašky.

Zloženie: hrach 70%, zmes obilnín (kukurica, ryža, proso), cesnak, soľ s obsahom 40% draslíka, čili, zmes korenia

Skladovanie: na suchom mieste

Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 1437 kJ/340 kcal
Tuky 3,6g
   z toho nasytené mastné kyseliny 0,9g
Sacharidy 57g
   z toho cukry 1,9g
Vláknina 9,4g   
Biekoviny 17g
Soľ 2,5g
Draslík 1400mg - 70% RHP
Horčík 70,8mg - 19% RHP
Železo 3,6mg - 26% RHP
Zinok 2,8mg - 28% RHP

*RHP - Referenčná hodnota príjmu priemerného dospelého 

Krajina pôvodu: Česká republika

Vlastnosti

Rozmery
[cm]
Hmotnosť [kg] 1

Recenzie (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Súvisiace produkty

Produkt sa nachádza v týchto kategóriách

Múky a zmesiBezlepkové

 Sme na trhu
už od roku 2002

 Doprava zdarma
nad 70€ v SR cez GLS

 Overené zákazníkmi
certifikát od Heureka.sk

 Bezpečný obchod
SSL certifikát