Záhneda - energetický náramok

9,50€ Bez DPH: 7,92€
  • Dostupnosť: Skladom

Popis

Záhneda - energetický náramok

Záhneda je kameňom harmónie. Ako dymovo hnedý krištáľ vnáša najsilnejšiu svetelnú energiu do života, poslúži najmä hľadajúcim, ktorí sa nevedia odpútať od hmotného chápania sveta, ale na druhej strane tiež pomôže pochopiť zákonitosti materiálneho sveta. Prehlbuje našu zodpovednosť a odhaľuje problémy našej existencie či už spoločenského alebo materiálneho charakteru. Pripomína nám, že si máme zachovať dôstojnosť v rámci pozemskej púte a že o chrám duše, teda telo sa musíme dôkladne starať. V symbolickej rovine ide o spojenie neba a zeme.

Záhneda je výborný kameň proti depresiám a ďalším negatívnym emóciám. Zaháňa strach a dodáva silu pri rozhodovaní. Je to uzemňujúci a ochranný kameň, pohlcuje elektrosmog, podporuje detoxikáciu, potlačuje nočné mory, zvyšuje sústredenie a pomáha pri problémoch s komunikáciou. Očisťuje myseľ pri meditácií, čistí a harmonizuje základnú prvú čakru.
Posilňuje krvný obeh. Záhneda sa používa pri intoxikácii a onkologických ochoreniach. Pomáha lepšie vstrebávať bielkoviny a vitamíny E a B.
Harmonizuje tiež množstvo tekutín a minerálov v tele. Pomáha pri chemoterapii.

Čistenie:
Kamene ktoré nosíme na sebe ako šperk, alebo ako prívesok čístíme podľa potreby aspoň raz za tri dni. Pri používaní pri masáži sa čistia a nabíjajú po každom použití, pri použití v domácnosti raz za týždeň.
Vlažnou vodou:
kamienok podržíme do misky s vlažnou vodou a necháme čistiť celú noc a celý deň, pretožeberie na seba veľa negatívnej energie
Morskou soľou:
kamienok položíme do misky s roztokom morskej soli alebo ho zasypeme suchou morskou soľou (používame to pri príveskoch alebo šperkoch, ktoré obsahujú časti, ktoré by sa nemali máčať vo vode), necháme cez noc. Soľ už ďalej nepoužívame.
Krištáľom:
kamienok vložíme do misky s vodou spolu s krištáľom a necháme cez noc

Recenzie (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Produkt sa nachádza v týchto kategóriách

Náramky a prívesky

 Sme na trhu
už od roku 2002

 Doprava zdarma
nad 70€ v SR cez GLS

 Overené zákazníkmi
certifikát od Heureka.sk

 Bezpečný obchod
SSL certifikát