Prívesok - Ruženín srdiečko malé

1,80€ Bez DPH: 1,50€

Popis

Prívesok - Ruženín srdiečko malé

Ruženin vás naučí dávať seba takého aký ste a vaše túžba po dávaní vzrastie. Jemne hladkajúca ružová farba utešuje a lieči všetky rany, ktoré sa v srdci nahromadili. Ruženín je kameň duchovnej lásky, pomáha pri problémoch so srdcom. Je to kameň pre tých, ktorí sa nevedia radovať zo života, lebo nikdy nedostali lásku.

Učí človeka odpúšťať a naprogramovať srdce na lásku k vlastnému ja. Ruženín učí, že prameň lásky sa nachádza vo vnútri ja a že z tohto zdroja nekonečnej lásky sa dá vyliečiť každá rana, aj tá najhlbšia. Ak liečime čakru srdca pomocou ruženínu, uvoľní city a vyplaví potlačené a zabudnuté spomienky.

Najlepšie je použiť kamene tri – jeden priamo na čakru srdca (v strede hrude zarovno s bradavkami) a po jednom vyššie a nižšie. Prospeje aj kryštál ametystu na čelo a citrín na pupok, čím sa vyrovná mentálna a fyzická energia. Ruženín sa vyskytuje v rôznych formách. Najobľúbenejší a najdostupnejší je v podobe malých kamienkov, ktoré môžeme nosiť vo vrecku. Náhrdelníky z ruženínu sú ideálne, pretože sa nosia na prsiach a stimulujú mnohé body čakry srdca.



Rozmer: 1,5 cm

Recenzie (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Produkt sa nachádza v týchto kategóriách

Náramky a prívesky

 Sme na trhu
už od roku 2002

 Doprava zdarma
nad 70€ v SR cez GLS

 Overené zákazníkmi
certifikát od Heureka.sk

 Bezpečný obchod
SSL certifikát