Popis
Jablčný ocot nefiltrovaný BIO 750ml
Jablčný ocot Beutelsbacher je nepasterizovaný, nefiltrovaný, teda obsahujúci prirodzený zákal, navyše je v BIO kvalite.
Tento jablčný ocot sa vyrába skvasením muštu čerstvo vylisovaného z demeter jabĺk. Nie je teda vyrobený z koncentrátu. Na výrobu boli použité na slnku dozreté jablká z vyhlásených sadarských oblastí v južnom Nemecku. Ocot vyniká príjemnou chuťou a vôňou po jablkách a hodí sa nielen na ochutenie a konzervovanie pokrmov, ale aj do kúpeľov, na kozmetické účely a ako základ osviežujúceho nápoja.
Demeter je biodynamické poľnohospodárstvo dodržiava všetky požiadavky ekologického poľnohospodárstva a výrobky nesúce demeter certifikát sú zároveň bio certifikované. Biodynamické poľnohospodárstvo je však v niektorých ohľadoch prísnejšie a poľnohospodári musia dodržiavať rad postupov navyše oproti ekologickému poľnohospodárstvu. Prioritou je prirodzené zvyšovanie úrodnosti pôdy napríklad pomocou prírodných prípravkov a rotácie plodín. Farma je vnímaná ako celok, kde každá činnosť ovplyvňuje ďalšie činnosti. Biodynamický poľnohospodár vníma prírodu a hospodári v súlade s prostredím a nie proti nemu. Biodynamicky vypestované výrobky nesú chránené označenie demeter a sú certifikované a kontrolované rovnako ako bio-výrobky.
Príprava nápoja: 2 lyžičky octu zalejte teplejšou vodou ráno nalačno, prípadne aj kedykoľvek počas dňa ako osviežujúci nápoj.
Zloženie: BIO nepasterizovaný, nefiltrovaný jablčný ocot
Obsah prírodnej kyseliny octovej: 5%
Skladovanie: v suchu
Upozornenie: Prirodzene obsahuje zákal, ten nie je závadou výrobku.
Krajina pôvodu: Nemecko
Vlastnosti
Nutričné hodnoty v 100g | |
---|---|
Energetická hodnota [kJ/kcal] | 75/18 |
Tuky [g] | 0 |
z toho nasýtené mastné kyseliny [g] | 0 |
Sacharidy [g] | 0 |
z toho cukry [g] | 0 |
Bielkoviny [g] | 0 |
Soľ [g] | 0 |