Cytosan Inovum - 90 kapsúl

41,20€ Bez DPH: 34,33€
  • Značka: Energy
  • Dostupnosť: Skladom
Štítky: Humáty, silymarín

Popis

Cytosan Inovum - 90 kapsúl

Cytosan  Inovum je bioinformačný širokospektrálny regeneračný prípravok s obsahom lignohumátu draselného, humátu draselného, silymarínu, kyseliny jantárovej a zeleného ílu. 
Bioinformačné prípravky firmy Energy pôsobia na ľudský organizmus v niekoľkých úrovniach súčasne. Zatiaľ čo účinné prírodné látky ovplyvňujú priamo orgány a pochody v tele, informačné zložky pôsobia prostredníctvom biorezonancie na samotnú príčinu ochorenia.

Cytosan Inovum harmonizuje predovšetkým dráhu hrubého a tenkého čreva, žalúdka, pečene, žlčníka, sleziny a riadiacu dráhu.

Intenzívna pleťová maska: Obsah kapsuly rozpustite v malom množstve vody alebo prípravku Fytomineral a získate intenzívnu regeneračnú pleťovú masku. Naneste ju na tvár a dekolt. Po úplnom uschnutí masku zmyte. Účinky masky môžete modifikovať tak, že pridáte malé množstvo niektorého z bioinformačných krémov Energy.
Výživa pre rastliny: Ak rozpustíme kapsulu Cytosanu v niekoľkých litroch vody, blahodarné účinky humátov môžeme dopriať aj rastlinám. Pravidelným zalievaním zvýšime nielen výnos, ale aj kvalitu pestovaných plodín a ich odolnosť voči plesniam. Z jednej kapsuly Cytosanu sa dá pripraviť hodnotné hnojivo pre všetky izbové rastliny.
Pre zvieratá: Cytosan je prípravok, ktorý môžete bez obáv podávať svojmu domácemu miláčikovi. Dá sa použiť aj ako prírodná alternatíva prevencie chorôb a zvyšovania vitality chovných zvierat.

Zloženie: lignohumát, rašelinový humát, silymarín, zelený íl a kyselina jantárová

Odporúčané dávkovanie: 
Dospelí:  1 - 2 kapsuly denne, na rýchle aktivovanie až 3 kapsuly denne
Deti od 6r: 1 kapsula denne
Deti od 3r: 1/2 kapsuly denne v teplom čaji sladenom medom

Po 2 - 4 týždňoch užívania je nevyhnutná 1 týždeň prestávka. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie! Počas užívania prípravku odporúčame zvýšiť príjem tekutín

Skladovanie: mimo dosahu detí, v suchu, mimo dosahu priamého slnečného žiarenia pri teplote od 10-25°C, chráňte pred mrazom

Upozornenie: Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy! Užívanie v čase tehotenstva konzultujte so svojím lekárom. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie! Vyživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy! 

Vzhľadom na detoxikačné pôsobenie môžu niektoré osoby pocítiť zvýšenú frekvenciu vyprázdňovania alebo tmavšie sfarbenie stolice. Tento sprievodný jav nie je prekážkou, pretože ide o proces odstraňovania toxických látok z tela.

Kontraindikácie: Cytosan nie je vhodné užívať súbežne s chemoterapiou. Medzi užívaním chemoterapeutík a Cytosanu by mal byť optimálny odstup 3 dni. Cytosan je naopak vhodné užívať v obvyklej trojtýždňovej prestávke medzi jednotlivými chemoterapeutickými dávkami. V priebehu rádioterapie je užívanie Cytosanu prospešné a bezpečné, chráni telo pred poškodením žiarením.

Krajina pôvodu: Česká republika

NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) č. 1924/2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach zakazuje označovať na výrobkoch a miestach, ktoré výrobky predávajú (e-shop), zdravotné účinky produktu.

Recenzie (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Súvisiace produkty

Cytosan Inovum + Cytosan Inovum

Akcia!
Cytosan Inovum + Cytosan Inovum
61,90€ 82,40€ Bez DPH: 51,58€

Regalen + Cytosan

Akcia!
Regalen + Cytosan
55,40€ 65,10€ Bez DPH: 46,17€

Produkt sa nachádza v týchto kategóriách

Protirakovinové doplnkyDetoxikácia

 Sme na trhu
už od roku 2002

 Doprava zdarma
nad 70€ v SR cez GLS

 Overené zákazníkmi
certifikát od Heureka.sk

 Bezpečný obchod
SSL certifikát