Produkt bol vložený do košíka
Zoznam autorov|Zoznam výrobcov
Perga - fermentovaný obnôžkový peľ - 100 g

Perga - fermentovaný obnôžkový peľ - 100 g

Typ produktu: Včelie produkty

8,40
Na objednávku
Objednať

Perga sa nazýva aj fermentovaný peľ, úľový peľ, včelí chlieb alebo ambrosia

Viac informácií o Perge - fermentovanom včelom peli

Zloženie: 100 % perga - fermentovaný obnôžkový včelí peľ

Spôsob užívania: Pol čajovej lyžičky (asi 6 granuliek) 2 x denne, požuť a pozvoľna nechať rozpustiť na jazyku 30 minút po jedle, najlepšie v prvej polovici dňa.

Výživové údaje na 100 g:
Energia: 1201,6 kJ / 287 kcal
Sacharidy: 34,0 g
Bielkoviny: 22,0 g
Tuky: 2,0 g

Krajina pôvodu: Slovensko

Podmienky skladovania: Skladujte na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote a relatívnej vlhkosti do 75 %. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Upozornenie: Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uskladňovať mimo dosahu malých detí. Nevhodné pri alergii na med a včelie produkty.

Ak ešte so včelími produktmi nemáte skúsenosti a obávate sa alergickej reakcie, tu je jednoduchý test znášanlivosti:
Malé množstvo produktu rozžujte a nechajte v ústach rozpustiť. Platí, že ak do 24 hodín nezaznamenáte žiadnu nepriaznivú reakciu, na tieto včelie produkty alergiu s najväčšou pravdepodobnosťou nemáte. Majte na pamäti, že pri prvotnom užívaní je vždy dobré začať ten-ktorý včelí produkt konzumovať v malých dávkach a prijímané množstvo zvyšovať postupne.

NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) č. 1924/2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach zakazuje označovať na výrobkoch a miestach, ktoré výrobky predávajú (e-shop) zdravotné účinky produktu.
Preto od 01.07.2013 nie je možné poskytovať tieto informácie priamo pri produktoch.
Čo o tom píšu iní >
Tento produkt u nás nájdete v týchto kategóriach:

Doplnky výživy > Včelie produkty
facebook
google
youtube
twiter
mail logo ezofit
Kontaktovať nás môžete emailom:

obchod@biopotravinyraj.sk

alebo vyplnením formulára:

Kontaktný formulár