ACE Detoxikačné náplasti - 8 kusov

6,00€ Bez DPH: 5,00€
  • Dostupnosť: Skladom

Popis

ACE Detoxikačné náplasti - 8 kusov

 

Ekologické problémy, rýchle životné tempo, neracionálne stravovanie a nerešpektovanie zákonov prírody už stačili poznamenať zdravie človeka v negatívnom zmysle. Spôsobujú nahromadenie toxických produktov v organizme a z toho následne vzniká. Nahromadenie toxických produktov nielen oslabuje našu životnú silu, ale má tiež priamy vplyv na fyziologické funkcie vnútorných orgánov a v konečnom dôsledku spôsobuje aj poruchy sprevádzané bolesťami alebo rôznymi chronickými ochoreniami. Preto pri pomoci telu so zbavovaním sa toxíkov je vhodné použiť aj tieto ACE detoxikačné náplate.

ACE detoxikačné náplasti pohlcujú škodlivé látky z tela aplikáciou na chodidlá. Cez pokožku sú vstrebávané toxíny z krvného a lymfatického systému. Náplasti majú tiež stimulačný účinok na akupresúrne reflexné zóny. Je možné aplikovať ich aj na iné bolestivé a opuchnuté miesta tela.

Vyznačujú sa vysokou efektivitou s obsahom kvalitného dubového drevného octu. ACE detoxikačné náplasti obsahujú čistý extrakt dubového drevného octu, dextrín, turmalín, rastlinné vlákna, vitamín C, chitosan. Dextrin a vláknina majú absorbčnú schopnosť, turmalín vyžaruje negatívne ióny a mierne elektrické pole, chitosan má schopnosť viazať ťažké kovy a iné nevhodné látky.

Číňania a Japonci už stáročia poznajú detoxikačné účinky rôznych drevných extraktov a meridiánové akupresúrne body reflexológie a akupresúry. Drevné extrakty sa už oddávna aplikovali na chodidlá, čím sa zvýšila cirkulácia tekutín a detoxikoval sa organizmus s blahodárnym účinkom na zdravie jedinca. Kombinácia čistenia tela od toxínov a reflexológie sa stala populárnou terapiou nielen medzi chorými, ale aj zdravými ľuďmi.

Výrobca týchto náplastí je najväčším výrobcom náplastí z drevného octu v Číne. Je navyše držiteľom troch patentov na technológie prípravy a spracovania drevného octu pre medicínske účely. Ich náplasti sa pod našou značkou ACE detoxikačné náplasti teraz predávajú aj u nás. Tieto náplasti sú veľmi rozšírené v Číne a po svete.

Použitie: Tradičná a najúčinnejšia detoxikácia týmito náplasťami sa dosiahne aplikáciou na chodidlá. Ideálne je nalepiť náplasti v noci. Počas spánku je telo v pokoji a na vankúšik náplasti sa nevytvára tlak, pri ktorom by mohol prasknúť. Pri používaní náplastí na iné časti tela sa pre dosiahnutie maximálneho detoxikačného účinku odporúča súčasné použitie náplastí aj na príslušné reflexné body chodidiel nôh. Vankúšiky náplastí musia byť v stálom styku s telom, celou svojou plochou, inak sa ich účinnosť znižuje. 
Odporúčaná dĺžka používania je individuálna (väčšinou 2 – 30 dní). Detoxikáciu na danom mieste môžete ukončiť keď sa zmení farba a zápach náplasti. Náplasti by mali byť výrazne čistejšie a s miernejším zápachom ako pri prvom použití.

Zloženie: čistý extrakt dubového drevného octu, dextrín z kukuričných zŕn, minerál turmalín, rastlinná vláknina, vitamín C, chitosan z ulít kôrovcov

Upozornenie: Tento produkt nie je určený pre deti a tehotné a kojace ženy.

Krajina pôvodu: Čína

 

Video - spôsob účinku a použitie náplastí

Recenzie (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Súvisiace produkty

Produkt sa nachádza v týchto kategóriách

NáplasteDetoxikácia

 Sme na trhu
už od roku 2002

 Doprava zdarma
nad 70€ v SR cez GLS

 Overené zákazníkmi
certifikát od Heureka.sk

 Bezpečný obchod
SSL certifikát