Vilcacora (Vilkakora, Uňa de Gato, Mačací pazúr, Uncaria tomentosa) 100 tabliet

22,50€ Bez DPH: 18,75€

Popis

Vilcacora (Vilkakora, Uňa de Gato, Mačací pazúr, Uncaria tomentosa) 100 tabliet

Uňa de Gato je rastlina známa tiež ako vilcacora, dosahujúca výšku až 20 metrov, pochádzajúca z peruánskeho dažďového pralesa. Vedľa listov vyrastajú typické zahnuté pazúriky, ktorými sa prichytáva okolitých stromov na svojej púti za svetlom. Podľa pazúrikov bola tiež pomenovaná na „Uňa de Gato" - „Cat´s claw" teda „Mačací pazúr". 

Jedným z najcennejších darov „prírodnej lekárne" je rastlina Uncaria tormentosa. Táto rastlina, označovaná ako posvätná rastlina Inkov, či kráľovná amazonských liečivých rastlín je známa aj pod názvom Uňa de gato, čiže mačací pazúr.

Záujem o túto tradičnú indiánsku liečivú rastlinu bol okrem iného vyvolaný aj zistením, že u amazonských indiánskych kmeňov, ktoré často užívajú vilcacoru, takmer nepoznajú čo je to choroba. U týchto kmeňov nezistili prakticky žiadny výskyt nádorových ochorení, rakoviny. Domorodí obyvatelia amazonského pralesa užívajú vilcacoru už po dlhé stáročia pri liečbe širokého spektra zdravotných problémov, týkajúcich sa najmä tráviaceho traktu a imunitného systému. Vedľajšie účinky nie sú známe.

Zloženie: laktóza 480 mg, liehový macerát Cortexu uncariae 1:7 - 80 mg, ovidon 20 mg, rastlinný stearan horečnatý 12 mg, PEG 6000 8 mg, tablety s rastlinnými extraktmi

Odporúčaná denná dávka: 2x2 tablety pred jedlom

Skladovanie:  mimo dosahu detí, na suchom a tmavom mieste pri teplote do 25°C

Upozornenie: Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.Produkt neslúži ako náhrada pestrej stravy. Doplnok nie je určený pred alebo po transplantácií kostnej drene a iných vnútorných orgánovre tehotné a dojčiace ženy. Doplnok sa neodporúča užívať osobám s poruchami krvotvorby, hemofilikom, ani osobám, ktoré práve podstupujú chemoterapiu a rádioterapiu, osobám 

Krajina pôvodu: Peru

Tu sa môžete dočítať viac o Vilcacore

NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) č. 1924/2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach zakazuje označovať na výrobkoch a miestach, ktoré výrobky predávajú (e-shop), zdravotné účinky produktu.

Recenzie (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Súvisiace produkty

Produkt sa nachádza v týchto kategóriách

Protirakovinové doplnkyPrekyslenie - úprava pHJuhoamerická medicína

 Sme na trhu
už od roku 2002

 Doprava zdarma
nad 70€ v SR cez GLS

 Overené zákazníkmi
certifikát od Heureka.sk

 Bezpečný obchod
SSL certifikát